Back to top
  /  Category-1   /  Varma ytterplagg – mängder av valmöjligheter

Nikolaj d'Étoiles

Varma ytterplagg – mängder av valmöjligheter

Snart är det kanske dags att uppdatera garderoben med ett nytt ytterplagg. Höstens mode-måste är rocken som är säsongens viktigaste plagg för både herr och dam. Men ska vi vara helt rättvisa så präglas säsongens varma plagg egentligen helt av manliga siluetter. På både dam och herrsidan ser vi stora, nästan överdimensionerade ytterplagg där ytterrocken är säsongens high-light. Dessutom råder nästan regeln ‘ju större desto bättre’. Från flera modescener ser vi överdimensionerade siluetter, på både längden och bredden. Axelsömmarna har fått falla ner från axeln och skapar kokongliknande siluetter på ytterplaggen för både män och kvinnor.

En annan trend är kombinationen av en ytterrock i ull och ett annan rock i vadderad nylon som utgör ett extra lager till din ullrock. Det ger dig fler möjligheter att styra värme och funktion efter väder utan att gör avkall på mode och stil. Trenden är resultatet av mer oförutsägbara vintrar och temperaturer där behovet av en rejäl vinterjacka minskat i takt med mildrare vintrar. Samtidigt som vi vill vara stiligt snygga även när vindarna viner.

Nikolaj d’Étoiles rock vid namn Lock är just ett sådant plagg. Den ger dig mängder av möjligheter att variera din stil och din look samtidigt som du alltid kan anpassa kläder efter väder. Ytterrocken i ull är dubbelknäppt och har en klassisk men något vidare passform. Precis så som vi sett ytterrockarna på de stora modescenerna. Du bär den lika gärna ensam som i kombination med underrocken i nylon under vinterns kallaste dagar eller helt enkelt för ett modernt modeuttryck. Den vadderade underrocken är dessutom i sig det perfekta höstplagget. Den är lätt och sportig men samtidigt dressad. Perfekt både över kostym och till en mer ledig stil.

Nikolaj padded wool coat 3bNikolaj darcy padded coat_3a

Nikolaj d’Étoiles rock Lock kan du alltså bära när de första svala höst vindarna sveper in. Välj då den dressade underrockern i vadderad nylon, både till helgens mer avslappnade stil och till din kostym under arbetsveckan. När temperaturen sedan faller ytterligare är det ytterrocken i ull som du väljer att styla med fina accessoarer i ull och läder. Och när vintern sluter sig om oss är det den värmande och stilfulla kombinationen av de två som blir din rustning mot vinterkylan. Styla med grova kängor och kostym för en modern look som håller dig varm i alla väder.

Lika lätt som du adderar och varierar din rock för en varmare höst och vinter, lika lätt är det sedan att variera den för svalare alternativ när vintern blir mildare och sedan övergår till vår. Därför är Nikolaj d’Étoiles rock Lock den perfekta investeringen för höst, vinter och tidig vår. Rocken ger dig oändliga alternativ till styling och värme. Perfekt för de Skandinaviska höst- och vinterhalvåret.

Ska du köpa ytterplagg herr online, satsa då på en ytterrock som kombinerar ett manligt höstmode med värme och funktion på bästa sätt och ett plagg med bra passform och ett snyggt utförande.

Comments

 • Best Writing Service

  2017-01-31

  Best Writing Service

  Get an expert academic writing assistance! We can write any post on any subject within the tightest deadline.

 • Best Writing Service

  2017-02-17

  Best Writing Service

  Get an expert academic writing assistance. We can write any paper on any subject within the tightest deadline.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Välj din valuta
SEK Svenska kronor
EUR Euro