Back to top
  /  Category-1   /  Snygga vår- och sommarkläder i linne, läder och denim

Nikolaj d'Étoiles

Snygga vår- och sommarkläder i linne, läder och denim

En elegant linneskjorta bör höra till basplaggen i varje garderob. Den mjuka och lätta känslan som linnetyget ger är det som gör linneskjortan till ett populärt plagg bland män. Men till skillnad från den mer dressade bomullsskjortan tenderar linneskjortan att lättare bli skrynklig.

Linneskjortor finns i olika snitt och med olika passform. Om du tänker köpa linneskjorta herr online eller i butik kommer du att märka att de kortärmade skjortorna oftast har en ledigare passform än de långärmade som har ett mer traditionellt snitt. Ett tips är att köpa skjortor i olika snitt för att ge bredd åt din garderob. Inkludera allt från lediga, kortärmade skjortor till välskurna dressade skjortor.

köpa linneskjorta herr online

Lin anses vara ett hållbart alternativ till bomull. Om man inte vill satsa på skjortor helt i lin kan man välja sådana som är tillverkade i en kombination av lin och bomull. Linblandningar passar bra när man är på resa. Under varma sommardagar svalkar det bättre än enbart bomull. Därför är linneskjortan också det perfekta plagget i sommargarderoben. Om du tänker köpa linneskjorta herr online tänk då på att köpa en något större storlek än du brukar eftersom linne tenderar att krympa i första tvätten. Ofta finns det råd i produktbeskrivningen om det är något särskilt man bör tänka på när det gäller storleken. Trendiga stilar just nu är blommigt, randigt och rutigt, men den klassiskt vita skjortan är lika tidlös om alltid. Det finns en linneskjorta för varje tillfälle så se till att skaffa dig några stycken att variera mellan.

Efter en varm sommardag när kvällen och kylan faller på kan det vara skönt att ta på sig en jacka. Jackor herr är ett fantastiskt modeplagg som går att kombinera på så många olika sätt. En läderjacka, brun eller svart, passar perfekt till ett par jeans och ger en lite råare look. En läderjacka kan gärna ses som en investering eftersom läderjackor är hållbara och oftast bara blir snyggare med åren.

Bomberjackor eller andra halvfodrade jackor herr passar bra under vår och höst och svalare sommardagar eftersom de ger lite mer värme. De finns i alla möjliga modeller, biker, läder, camo med mera. Jeansjackan är ett annat säkert kort om man vill vara trendig i år.

Författare: David Jenssen

“Författarens åsikter är helt sina egna och kanske inte speglar åsikterna hos Nikolaj d’Etoiles”

 

 

Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Välj din valuta
SEK Svenska kronor
EUR Euro