Back to top
  /  Nikolaj   /  Modetrender för exklusivt svenskt herrmode

Nikolaj d'Étoiles

Modetrender för exklusivt svenskt herrmode

Modetrender för män förändras i samma snabba takt som modetrender för kvinnor och männens klädstil anpassas ständigt efter de rådande trenderna på kläder och accessoarer. Herrmodet för den här säsongen har skräddarsydda silhuetter.

20142_Tennyson_Shirt_main

Trender för exklusivt svenskt herrmode handlar om enkla skärningar,nya färgpaletter, moderniserade mönster och attraktiva tryck.
Högtidskläder och kostym- och smokingtrender för män kommer fortsätta att domineras av klassisk manlig stil. Den moderna silhuetten plockar upp detaljer från tidigare epoker av herrmode. Dock ligger tyngdpunkten på skärningar som kompletterar den manliga kroppsbyggnad och ger en känsla av manlighet för den som bär upp kläderna.

Om du investerar i exklusivt svenskt herrmode, är skärningar som betonar den maskulina formen: breda axlar, smal midja och smala byxor ett säkert val. Den enkelknäppta kostymen i elegant snitt är en klassiker för mäns högtidskläder.

Detaljerna är ett val mellan slank till medel siluett med olika typer av slag på kavajen.
Oavsett om du väljer en klassik enkel- eller dubbelknäppt kostym, tre delad, smoking eller vardagskostym är kostymen en bra investering och bör finnas i var mans garderob.
Många väljer att bära sin kostym med skjorta och slips för en klassik look. För en mer vågad och personlig look kan du bära en t-shirt eller en polotröja under kavajen, eller byta ut slipsen mot en snygg scarf. Ge en personlig touch till dessa trender. Ta tips från nuvarande trender och utveckla din egen stil. Blanda den klassiska stilen med den moderna manliga trenden – välj rätt färg, texturer för att lyfta fram din personliga stil.

Köpa tröjor online -Nikolaj d’Etoiles har ett exklusivt utbud av tröjor som passar för alla tillfällen

Tröjor är ett klädesplagg som aldrig går ur mode. Tröjor finns i en mängd olika material, färger och utföranden och kan med fördelen bäras under kavaj eller ovanpå en skjorta. Om du ska köpa tröjor online erbjuder Sverigebaserade Nikolaj d’Etoiles hög kvalite på herrkläder. Företaget har lanserat Arctic Gentlemen sortiment kläder för män.

 

Författare : Olof Larsson

“Författarens åsikter är helt sina egna och kanske inte speglar åsikterna hos Nikolaj d’Etoiles”

Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Välj din valuta
SEK Svenska kronor
EUR Euro