Back to top
  /  Category-1   /  Köp snygga herrbyxor online

Nikolaj d'Étoiles

Köp snygga herrbyxor online

En klassisk välsittande byxa ska passa i midjan och ben för att skapa en snygg silhuett.
En snygg byxa tillsammans med en välsittande skjorta är ett tecken på en modemedveten man. Byxor finns i olika modeller för att passa alla kroppstyper, välj bland slim fit, loose fit eller varför inte skräddarsydda för ultimat passform.

köpa herrbyxor online
Köp säsongens herrbyxor online.

Den här säsongen, kommer vi se mer av mönstrade byxor även för män, djärva färgkombinationer är här för den som vågar bära färg och mönster. Ett par välskräddade mönstrade byxor tillsammans med en enkel t-shirt eller skjorta kommer vi att få se mycket av till våren och sommaren.

En annan trend inom herrmode är sweatpants. Matcha med ett par sneakers, en snygg tröja eller jacka för en sportig men ändå snygg och casual look. Vi ser alltmer av den avsmalnande varianten även på sweatpants, byxan avslutas med elastiska muddar vid fötterna.
Även om grundtanken var att dessa byxor skulle användas under träning, bär fler och fler dessa byxor till vardags när de vill klä sig avslappnat men snyggt. Det finns ett stort utbud av sweatpants och även mer dressade herrbyxor online.

Skräddarsydda byxor har ett fashionabelt snitt som finns i klassiks passform eller i slimfit. Byxor med pressveck ska falla rakt, pressvecksbyxor måste ha en perfekt längd för bästa passform.

Att köpa herrbyxor online kan för många låta svårt då storlekar kan variera mellan olika modeller och märken. Idag erbjuder de flesta webbshoppar fri frakt och fria returer, det gör att du kan prova i lugn och ro hemma och byta om byxan inte skulle passa. Ett bra hjälpmedel för att beställa rätt storlek från början är konverteringstabeller för internationella storlekar. Europeiska, amerikanska och brittiska storlekar kan skilja sig en del från de nordiska storlekarna. Om du ska köpa herrbyxor online är det bra om du tar mått runt midja och mäter benlängden. Många webbshoppar visar även om plagget är i normal, liten eller stor storlek för att underlätta vid beställning.
Ta en titt på vårens mode och beställ dina favoriter direkt hem.

Författare : Niklas Åberg

“Författarens åsikter är helt sina egna och kanske inte speglar åsikterna hos Nikolaj d’Etoiles”

Välj din valuta
SEK Svenska kronor
EUR Euro