Back to top
  /  Category-1   /  Köp din smoking och kavaj online

Nikolaj d'Étoiles

Köp din smoking och kavaj online

Smoking är ett givet plagg för finare middagar och tillställningar och finns i olika stilar, från traditionell till modern. Svart och mörkblått är de vanligaste färgerna, på sommaren kan man bära en vit smokingjacka, men byxorna bör vara svarta. Det finns två olika varianter på kragen; den med spetsig krage som ser ut som kragen på en vanlig kavaj eller den med en schalkrage.
Schalkragen är av siden och med ett slag. Klassiskt och ett smart val är en svart smoking som är mycket populärt. Till smokingen bär du självklart en vit smokingskjorta med svarta knappar.

smokingkavaj för män online

Iklädd en smoking jacka som sitter perfekt och som du känner dig bekväm i kommer att få dig att sticka ut i mängden.
Smokingkavaj för män online -Att köpa från en onlinebutik kan fungera bra om du har standardstorlek, om jackan mot all förmodan inte skulle sitta perfekt kan detta enkelt justeras hos en skräddare. Smokingjackor finns med skräddarsydda detaljer som kontrasterande kavajmönster, varje detalj lägger till ett element av sofistikation till det övergripande utseendet.
Skillnaden mellan en smoking och en kostym är framförallt stilnivån men också användningsområdena. En smoking är enbart ett festplagg medan en kostym kan fungera både till vardags och fest. En smokingbyxa är svart, utan slag och ibland med ett svart sidenrevär.
På Nikolaj dÉtoiles hittar du bla smokingkavaj för män online.

Herrmode fortsätter att vara synonymt med sömnad av hög klass. Liksom i fallet med smoking, när du väljer din blazer, bör du uppmärksamma den övergripande stylingen, paletten och skärningen. Blazers har mjukare silhuetter och är mindre formella. Vi kommer till denna säsong återigen se tre knappar på kavajen som sys upp i lyxiga tyger. Trendiga färger som grått och blått i olika nyanser, mönster som rutigt eller randigt, förutom detta spelar slagen på blazern en bestämd roll – hitta din favorit herrblazer online.

Det finns vissa punkter som måste beaktas när du köper herrblazer online. Kontrollera storleken med hjälp av storlekstabellen för att få rätt passform. Många gånger kan storleken variera från modell och varumärke, så för att vara säker måste du prova plagget. Det är troligt att du kanske måste få din kavaj justerad precis till din storlek. Detsamma gäller alla plagg du köper online, men de flesta av dagens onlinebutiker erbjuder både fri frakt och fria returer.

Författare: Torbjörn Rydén

“Författarens åsikter är helt sina egna och kanske inte speglar åsikterna hos Nikolaj d’Etoiles”

Välj din valuta
SEK Svenska kronor
EUR Euro