Back to top
  /  Category-1   /  Höstens mode sveper in.

Nikolaj d'Étoiles

Höstens mode sveper in.

Höstens nya mode har nu landat i butikerna och på nikolajdetoiles.com Det är en härlig modehöst som ligger framför oss. De senaste säsongerna har vi sett att de sportiga inslagen utgör en allt viktigare del av modet och hösten 2015 är inget undantag. Men det är inte dina träningskläder som ska utgöra det centrala i din stil när höstvindarna sveper in. När du köper höstens mode online titta istället efter eleganta fusioner mellan skräddade plagg i klassiska material som lånar siluetter och detaljer från sportens värld.

Material- och stilmixen är det viktigaste inslaget där klassiska ullkvaliteter möter annars typiska sportplagg. Den tydligaste trenden är “mjukisbyxan” eller track pantsen som vi nu ser allt mer av. Med tydliga referenser från sporten är ett par snygga track pants ett bekvämt och långt mer modernt alternativ till jeans. Satsa på ett par track pants med smal passform i ett lyxigt material som lyfter intrycket och underlättar en modernare och snyggare styling. Välj gärna att lyfta looken ännu mer med en tillhörande kavaj i samma material. Till det väljer du antingen att styla med en snygg klassisk T-shirt, en uppknäppt skjorta eller snygg stickad tröja med crew neck.

En annan viktig trend är sweatshirten som också har tydliga sportreferenser. Satsa på en sweatshirt i en matig jersey med fleecebaksida som är mjukt mot huden samtidigt som tröjan får en bättre struktur och mer form. Sweatshirten får gärna vara lite kort i kroppen och ha en något rundad axel som kommer ner över armen för ett coolare uttryck. Och du, det gäller att vara snygg på jobbet, inte inte på gymmet.

Välj din valuta
SEK Svenska kronor
EUR Euro