Back to top
  /  Category-1   /  Höstens bästa färgkombination – Kamel och Bourgogne

Nikolaj d'Étoiles

Höstens bästa färgkombination – Kamel och Bourgogne

Den bästa tiden på året är här. Tidig höst bäddar för att vi skippar jackan och istället satsar på en snygg udda blazer. En kavaj av kamelfärgad kashmir är något som bör finnas i varje välklädd mans garderob. Det är en investering i en klassiskt, elegant stil och något du kommer att glädjas åt under de närmsta 10 åren. Ja, varför inte de närmsta 20! Nikolaj d’Étoiles kamelfärgade Tollegno-kavaj är en klassisk men lyxig blazer. Den är designad med patch pockets och producerad i 100% förstklassig kashmir två knappar. Vi valde att endast halvtorra den för att göra den så mjukt skräddad att det känns som att bära en kofta.

Styla den med mörk eller ljus denim, bruna läderaccessoarer, navy, grått eller rent utav svart för en modern look. Men notera att den bästa kombinationen denna säsong är att välja accenter i Bourgogne för maximal effekt och en lyxig modern look.

Välj en långärmad pickétröja dressad krage med knappar gjord i merceriserad långfibrig bomull som ger tröjan en underbar lyster och djup mustig färg. Eller varför inte gå på en finstickad tröja med rund hals. Gjord i Italien av italiensk extra fin merinoull från Zegna Baruffa med långa fibrer som känns mjuka mot huden och andas väl.

Nikolaj Willis poloshirt 20_beskuren

När du ska köpa en blazer för män online se till att vara noga med att läsa på om på snitt, färg, material, slag och antal knappar i produktbeskrivningen.

En okonstruerad blazer är den ultimata kombinationen av stil och komfort. En okonstruerad kavaj har inte en får ett mjukt och mer ledigt snitt. En uddablazer i kashmir är ett plagg som är användbart i nästan alla tillfällen. Klä uppden med ullbyxor med slag i en jordig nyans av brunt eller klä ner den med ett bar jeans eller ett par chinos i bomull. Samtidigt är den lika användbar på sensommarkvällen som på höstpromenaden eller framför brasan. Så ska du köpa en blazer online vill vi påstå att en okonstruerad blazer i kashmir är en av de bästa investeringar du kan göra i din garderob.

Comments

 • Best Writing Service

  2017-01-12

  Best Writing Service

  Get an expert academic writing assistance! We can write any paper on any subject within the tightest deadline.

 • Best Writing Service

  2017-02-07

  Best Writing Service

  Get an expert academic writing assistance. We can write any paper or post on any subject within the tightest deadline.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Välj din valuta
SEK Svenska kronor
EUR Euro