Back to top
  /  Category-1   /  Herrjackor – köp snygga jackor online

Nikolaj d'Étoiles

Herrjackor – köp snygga jackor online

Herrjackor finns i alla tänkbara modeller och utföranden. Fodrade, ofodrade, quiltade, tidlöst snygga jackor i skinn och regnjackor i smarta material är bara några exempel. Färgerna varierar men svart är en färg som aldrig går ur modet. Det gäller inte minst designjackor.

köpa designjackor online

Att jackor är ytterplagg behöver inte betyda att passformen är av mindre vikt än för till exempel en skjorta eller kavaj. En stilig yllejacka ska inte vara för lång eller för kort. En skinnjacka däremot får gärna vara i ett kortare snitt. Många jackor herr har detaljer som gör hela looken, men de får heller inte bli översållade med knappar, märken och spännen som kan ta överhanden och skapa ett rörigt intryck.

Quiltade jackor är fortfarande trendiga i kategorin jackor herr. Trendiga färger är marinbått, mörkgrön och brunt, men vita jackor kommer mer och mer. En quiltad jacka är den perfekta höst och vårjackan, men passar perfekt mildare vinterdagar tillsammans med handskar och en snygg halsduk. Andra trendjackor är bomberjackor i ylle. Det klassiska snittet har varit på modet ända sedan 50-talet och verkar inte vara på väg ut. De är praktiska, varma och inte minst snygga. Skinnjackan är ytterligare en trendjacka som håller länge. Med snygga detaljer som spännen och dragkedjor skapar du enkelt en lite råare look med en sådan jacka.

När det gäller färg ska man satsa på lite kallare och mjukare färgskalor som är på ingång just nu. Kombinera med jeans eller ljusa chinos. En varm bomeberjacka eller yllerock passar utmärkt kalla vinterdagar när kylan kryper in på huden. Tänk på att köpa matchande handskar och halsduk så kan du vara säker på att vara helt rätt stilmässigt. Om du tänker köpa designjackor online ska du vara noga med att kolla så att du kan byta den om det är så att jackan inte passar eller inte stämmer med dina förväntningar.

Ofta skiljer sig storlekarna åt mellan olika märken eller återförsäljare. Det kan vara så att en jacka i en storlek från ett märke sitter perfekt medan samma storlek kan sitta helt fel från ett annat märke. Om du har långa ben och vill få dem att se kortare ut ska du satsa på en längre jacka och tvärtom. Kolla därför dina mått och jackans mått innan du bestämmer dig för att köpa designjackor online. I de flesta webshoppar står måtten angivna eller också hur väl storlekarna stämmer överens med normala storlekar.

Författare : Stefan Hedlund

“Författarens åsikter är helt sina egna och kanske inte speglar åsikterna hos Nikolaj d’Etoiles”

Välj din valuta
SEK Svenska kronor
EUR Euro