Back to top
  /  Category-1   /  Design bomberjackor för män–Ett snyggt nyckelplagg i din garderob

Nikolaj d'Étoiles

Design bomberjackor för män–Ett snyggt nyckelplagg i din garderob

När du väljer årets jacka är bomberjackan en modell du bör ta en extra titt på. Jackan är snygg och passar både under höst- och vintersäsongen. Bomberjackans kännetecken är den klassiska rundade form där armar och midja avslutas med en stickad mudd. Perfekt för de mer kalla månaderna. Jackorna finns också i tunnare material för vår- och sommar.

Jackan har sitt ursprung sen långt tillbaks då den togs fram för amerikanska stridspiloter under världskrigen. Då i mer neutrala färger som grönt, svart och marinblått med orange foder. Med undantag för den ursprungliga designen vid ärm slut, midja och hals har bomberjacka förvandlas till ett fashionabelt ytterplagg som bärs av både män och kvinnor.

design bomberjackor för män

 

Det tidigare praktiska och klassiska färgerna har fått ett nytt ansikte och numera är design bomberjackor för män i lyxigare tyger, färgglada mönster, anpassade till modemedvetna män. Om man tittar på trender inom herrmodet, ser det ut som att bomberjackan kommer att hålla i några säsonger framöver.

Jackan passar för många tillfällen och kan kombineras på olika sätt. För en snygg och avslappnad stil kombinera dina favoritjeans tillsammans med en snygg t-shirt eller skjorta, för kallare dagar kan du ha en tjockare tröja under tillsammans med en scarf.
Om du vill ha en iögonfallande jacka i din garderob, har du många alternativ. Den urbana design bomberjackor för män ses numera i ett varierat utseende och med intressanta mönster och färger. Material som traditionell tweed, fleece och nylon är det som man oftast ser jackorna i.
Silhuetten är ses oftast i den klassiska korta men för ett modernt utseende kan jackorna vara lite längre och framför allt i tunnare utföranden som passar utmärkt för vår och sommar då den klassiska jackan är alldeles för varm att bära. Skapa din egen personliga stil med olika mönster och modeller och matcha med dina favoritplagg.

Bomberjackor med tryck för män är snygga för alla årstider, för vår- och sommar är det snyggt med en ljus botten tillsammans med ett färgglatt mönster. Bomberjackor med tryck för män är inte bara trendiga och snygga, de är dessutom praktiska och håller fukt ute.

Vissa bomberjackor har ett avtagbar quiltat polyesterfoder för att anpassa efter väder.

Författare: Niklas Wahlberg

“Författarens åsikter är helt sina egna och kanske inte speglar åsikterna hos Nikolaj d’Etoiles”

Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Välj din valuta
SEK Svenska kronor
EUR Euro