Back to top
  /  Category-1   /  Baseballshorts – Köp baseballshorts online

Nikolaj d'Étoiles

Baseballshorts – Köp baseballshorts online

Shorts har dykt upp som ett måste hos den modemedvetna mannen. Shorts är fritidskläder med fokus på bekvämlighet under varma sommardagar. Modetrender fokuserar på shorts som slutar vid knät eller strax ovanför, loose fit eller finshorts med pressveck. Shorts bärs främst för utomhussporter, men nu ser vi plagget allt oftare på stan och på fester med mer avslappnad dresscode. Shorts är framförallt ett vardagsplagg och som bärs utanför arbetet.

köpa baseballshorts online
Designen på shortsen är inspirerad av praktiska kläder som används inom sport.
Modellen är i loose fit för största komfort, i motsats till de dressade finshortsen, sticker dessa ut på modemarknaden. De första baseballshortsen togs fram för ett internationellt basebollteam; Chicago White Sox. Idén bakom plagget stod lagets ägare för och uppkom då de experimenterade med sin uniform inför en match där de valde att spela i dessa baseballshorts. Motståndarlaget Kansas City Royals var klädda i traditionella baseballbyxor. Detta var år 1976 och Chicago White Sox vann matchen, trots sin spektakulära utstyrsel.
Detta oförglömliga mode experimentet varade inte länge och deras baseballshorts blev snabbt utbytta mot de traditionella baseballbyxorna.
Trots att experimentet var kortvarigt har detta ”fashion statement” hängt med och shortsen är idag ett mycket populärt och trendigt plagg.

Baseballhortsen är tillverkade i tyg som är lätt och tålig stretchvävd polyester. Om du vill köpa baseballshorts online, finns det en variation av färger att välja bland, shortsen har bekväm passform och bra andningsförmåga. En dold dragsko i resåren håller shortsen säkert på plats, bekväma handfickor i sidorna och baktill för förvaring av tex plånbok och mobiltelefon.

Om du ska köpa baseballshorts online, kontrollera med storlekstabellen på hemsidan och beskrivning av plagget och plaggets storlek, många av dagens webbshoppar anger storleksreferens, dvs om plagget är litet, stort eller normalt i storleken. Detta hjälper dig att välja rätt storlek.

På nikolajdetoiles.com hittar du shorts, t-shirts, jackor, byxor, badkläder mm. Alla plagg en man kan tänkas behöva för en stilsäker outfit.

Visionen om Nikolaj d’Étoiles startade 2005 vid ett bord i Hôtel de Paris i Monaco på Côte d’Azur, sedan dess har de levererat förstklassigt herrmode.

Författare: Lars Åström

“Författarens åsikter är helt sina egna och kanske inte speglar åsikterna hos Nikolaj d’Etoiles”

Välj din valuta
SEK Svenska kronor
EUR Euro