Back to top
  /  Category-1   /  Att tänka på om du tänker köpa badshorts online

Nikolaj d'Étoiles

Att tänka på om du tänker köpa badshorts online

Badshorts är bland de bästa plaggen man kan ha på sig på sommaren. Luftiga, lätta och bekväma. Det finns flera olika moderiktiga badshorts inför årets bad- och strandsäsong. Satsa på ett par klassiska kortare badshorts eller ett par mer avslappnade surfinspirerande, längre shorts.

Skillnaden mellan ett par klassiska badshorts och ett par surfshorts är att de klassiska badshortsen är kortare och går halvvägs ner till knäet medan surfshortsen är knälånga. Klassiska badshorts för män har i regel ett elastiskt midjeband med en dragsko och band i medan surfshorts har en fast linning med en knapp eller snörning längst fram. Trendiga detaljer för badshorts är bland annat fickor i olika storlekar med olika placering.köpa badshorts online

Andra trender för badshorts är James Bond- eller 60-talslooken. Blommotiv är trendigt på alla typer av badshorts, så du kan köpa badshorts online helt enligt egen smak och stil. Trendiga färger den här säsongen är ljusblå, marinblått och olivgrönt. De går även att mixa med överdelar i andra färger eller mönster eller varför inte ett klassisk sommarplagg som en vit linneskjorta.

Badshorts och surfshorts passar bäst på stranden, då badshorts för män är ett sommarplagg dröjer det ännu lite innan de kommer till användning men det gör att det finns gott om tid att ta reda på trender och hitta de perfekta plaggen inför badsäsongen. Mönster är riktigt modernt i år, allt från storblommigt till geometriska figurer och tropiska tryck. Även ränder i olika färger är trendigt i år. Så räkna med en brokig färgskala på stranden i sommar.  Vill du vara säker och känna dig bekväm i solen kan du satsa på säkra kort som årets trendiga färger marinblått och olivgrönt. Det bästa är att du kan kombinera färger och mönster hur du vill och fortfarande vara helt rätt i år.

Om du tänker satsa på randiga shorts och tänker köpa badshorts online där du inte kan prova dem först ska du komma ihåg reglerna för randiga kläder. Horisontella ränder gör att du ser bredare ut vilket passar långa personer. Om du är kortare är det bättre med vertikala ränder. Hur lång man är har också betydelse för vilka shorts man ska välja. Långa shorts passar bäst på långa personer och korta shorts passar bättre på korta personer. Nu finns många shorts i flera olika längder vilket gör att man kan välja det som passar en bäst.

Författare: Arvid Jensen

“Författarens åsikter är helt sina egna och kanske inte speglar åsikterna hos Nikolaj d’Etoiles”

 

 

Välj din valuta
SEK Svenska kronor
EUR Euro